Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

                                            ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ: 
Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τις προηγούμενες εκλογές Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων και πραγματοποιήθηκε η  τακτική Γενική Συνέλευση για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ. και ελεγκτικής επιτροπής,λόγω λήξης της θητείας,σύμφωνα με το καταστατικό.Πρόεδρος της Γενικής Συνελέυσεως εξελέγει ομόφωνα ο συμπατριώτης μας κ. Κωνσταντίνος Σιγαλός του Αθανασίου,ο οποίος τήρησε το καταστατικό και την εθνική νομοθεσία.Αφού διαπιστώθηκε η νόμιμη απαρτία και ο πρόεδρος Δ.Σ. ανέγνωσε τα πεπραγμένα,το σώμα της Γενικής Συνελέυσεως,αποφάσισε την ομόφωνη έγκριση του οικονομικού απολογισμού και την απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.Κατόπιν,διενεργήθηκαν εκλογές με ψηφοδέλτια και μυστική ψηφοφορία,όπως προβλέπει το καταστατικό του Συνδέσμου.Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών-κάλπης και δεν υπεβλήθησαν ενστάσεις. 
Μετά από δύο ημέρες,τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,συναντήθηκαν,ώστε το Δ.Σ. να συγκροτηθεί σε σώμα.Ο νυν πρόεδρος Δ.Σ. Χρήστος Ηλ. Τσίχλης λόγω αυξημένου φόρτου προσωπικής εργασίας,πρότεινε την προεδρία να αναλάβει ο συμπατριώτης μας κ. Βενιζέλος Μπολάνης,την αντιπροεδρία η Αικατερίνη Μπακή και την γραμματεία-ταμείο,να αναλάβει η Σταυρούλα Κουρεμπή,πρόταση που έγινε ομόφωνα δεκτή από τα μέλη του νέου Δ.Σ..Ο κ. Βενιζέλος Μπολάνης,η κυρία Αικατερίνη Μπακή και η κυρία Σταυρούλα Κουρεμπή, δέχθηκαν με αγάπη,δημιουργικές ιδέες και πραγματικό ενδιαφέρον την πρόταση.Έτσι,μετά την Γενική Συνέλευση Συνδέσμου,τις εκλογές και τις αρχαιρεσίες,η σύνθεση των οργάνων του Συνδέσμου,έχει ως εξής: 
Πρόεδρος Δ.Σ. Βενιζέλος Μπολάνης,Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Αικατερίνη Μπακή,Γενική Γραμματέας-υπέυθυνη δημοσίων σχέσεων και ταμίας Δ.Σ. Σταυρούλα Κουρεμπή,απλά μέλη Δ.Σ. Χρήστος Ηλ. Τσίχλης,Χαράλαμπος Γ. Λαμπρόπουλος,Απόστολος Κων. Τσερωτάς,Φίλιππος Γ. Τσερωτάς,Παναγιώτης Ν. Τσερωτάς και Σπύρος Κατουμάς.Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ. Αναστάσιος Κων. Κουρεμπής,Κωνσταντίνος Ηλ. Τσερωτάς και Διονύσιος Καραλέκας. Για την νέα εξελεγκτική επιτροπή Συνδέσμου,εκλέγονται:Πρόεδρος Ευαγγελία Ηλ. Τσίχλη και μέλη Μαρία Αλεξ. Μόρφη και Σοφία Μπακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου